• Bookmark and Share

Betaling

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring præmiebetaling. Kontakt os, hvis du ikke finder dit svar her.

Afvisning
Min betaling er blevet afvist. Er jeg stadig dækket af forsikringen?
Hvis dit kreditkort er blevet afvist, og betalingsfristen er overskredet bedes du kontakte os snarest.
Får jeg besked, hvis min betaling bliver afvist?
Ja, vi sender dig en e-mail, hvis dit kreditkort er blevet afvist. Du vil blive bedt om at oplyse din e-mail-adresse i forbindelse med online-betalingen, så vi kan underrette dig.
Top
Betalingsmuligheder
Hvilke betalingsmuligheder har jeg?
Du kan frit vælge mellem følgende betalingsmuligheder:
 • Online kreditkortbetaling
  Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og fødselsdato og gå til Betaling. Vælg Kreditkortbetaling for at betale din præmie online. Gå til Online præmiebetaling.
 • International bankoverførsel til vores bankkonto.
  Du kan finde vores kontooplysninger ved at vælge linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og din fødselsdato og gå til Betaling. Vælg Bankoverførsel for at printe vores kontooplysninger og modtage oplysningerne via e-mail.
 • Girooverførsel via Netbank
  Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og din fødselsdato og gå til Betaling. Vælg Girooverførsel via netbank. Du har nu mulighed for at printe girooverførselsoplysningerne og modtage oplysningerne via e-mail.
 • Danske Netbetaling
  Denne service er tilgængelig for netkunder i Danske Bank. Kontakt venligst din bank, hvis du ikke allerede er netkunde hos Danske Bank. Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og din fødselsdato og gå til Betaling. Vælg Danske Netbetaling for at betale din præmie via netbank.
 • International check
 • Eurocheck
 • Betalingsservice via pengeinstitut i Danmark
  Tilmeld fremtidige betalinger online. Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og din fødselsdato og gå til Betaling. Vælg betalingsform og klik Næste. Afkryds feltet for tilmelding og accept af fremtidige betalinger via PBS.

Gå til Online præmiebetaling

Top
Fejlbesked
Hvorfor får jeg en fejlbesked, når jeg forsøger at betale min præmie?
 • Hvis du taster forkert policenummer, eller hvis du har tastet forkert fødselsdato eller årstal, får du ikke lov til at betale.
 • Hvis du taster en medforsikredes fødselsdato frem for forsikringstagerens, får du ikke lov til at betale.
 • Hvis din police er opsagt på grund af manglende betaling, får du ikke lov til at betale.
 • I tidsrummet mellem kl. 23.45 og 02.00 foretager vi en teknisk backup. Hvis du forsøger at betale din præmie online i dette tidsrum, vil du få en fejlbesked. I sådanne tilfælde kan du forsøge at betale din præmie senere.
Top
Fremtidige betalinger
Hvordan tilmelder jeg mig betalingsservice?
Du har i forbindelse med online-betalingen mulighed for at tilmelde fremtidige betalinger via PBS.
Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og fødselsdato og gå til Betaling. Vælg betalingsform og klik Næste. Afkryds feltet for tilmelding og accept af fremtidige betalinger via PBS.
Hvordan registrerer jeg mit kreditkort til fremtidige betalinger?
I forbindelse med din online præmiebetaling har du mulighed for at registrere dit kreditkort til fremtidige betalinger. Når du har registreret dine kreditkortoplysninger, vil vi sende dig en e-mail med et link, du bedes bekræfte, inden fremtidige præmiebetalinger kan trækkes fra dit kreditkort. Det er derfor vigtigt, at du husker at notere korrekt e-mail-adresse i forbindelse med online-betalingen.

Fremtidig præmie vil herefter automatisk blive trukket fra dit kreditkort på forfaldsdato.

Din stående ordre er gældende, indtil kreditkortets udløb. Du kan til enhver tid opsige din stående ordre ved at sende en e-mail til os på contact@ihi-bupa.com

Top
Online betaling
Hvor betaler jeg min præmie online?
Du finder et link til betaling på forsiden. Det er ikke nødvendigt at logge på Min Side for at betale præmien online.
Gå til Online præmiebetaling.  
Top
Kreditkort
Kan jeg benytte flere kreditkort til at betale mit udestående med?

Ja, du kan dele din betaling i op til 5 kreditkortbetalinger.
Vælg linket Betal præmie i menuen Quick links på den skandinaviske forside. Indtast dit policenummer og fødselsdato og gå til Betaling. Vælg Kreditkortbetaling og klik Næste. Markér Betalingsplan for at fordele dit udestående på flere kreditkortbetalinger. Klik på linket øverst i betalingsfeltet for at tilføje flere kreditkort. Du kan fjerne et kort ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne af kreditkortfeltet.

NB! Denne service er ikke tilgængelig ved køb af Bupa Global Enkeltrejse.

Hvilke kreditkort kan jeg benytte?

Vi accepterer følgende kreditkort:

American Express
VISA
Eurocard/Mastercard
Diners

Top
Præmieafgift
Hvor høj er præmieafgiften?

Præmieafgiften er på 1,1% af skadeforsikringen, og træder i stedet for den nuværende stempelafgift. De nye regler træder i kraft pr. 1. januar 2013.

Er der præmieafgift på rejseforsikringer?
Ja. Præmieafgiften vil fremgå som et separat beløb på præmieopkrævninger udstedt efter 1. januar 2013 i henhold til de nye regler.
Er der præmieafgift på sundhedsforsikringer?

Ja. Forsikrede, som bor i Danmark eller arbejder for en virksomhed beliggende i Danmark, skal betale dansk præmieafgift.

Præmieafgiften vil fremgå som et separat beløb på præmieopkrævningerne for de berørte policer.  

Top
Sikkerhed
Er det sikkert at betale online?
Ja. Vi har gjort betalingen fuldstændig sikker og efterstræber at anvende de højeste standarder inden for Internetsikkerhed.
Top